SuperEvent.ro

Let proffesionals run you event!

Aranjamente florale

Aranjamentele florale pentru salonul de nunta trebuie sa se asorteze cu tematica evenimentului


Aranjamente florale pentru sala

Aranjamentele florale pentru salonul de nunta trebuie sa se asorteze cu tematica evenimentului si cu sala unde are loc evenimentul. Aranjamentele florale pentru mesele invitatilor pot fi asezate direct pe masa, in vaza de dimesiune mica, unde se pot face aranjamente florale deoasebite, pe vaza inalta cu picior, in special pentru mesele rotunde este potrivit acest tip de vaza, sau pe suporturi din fier forjat.

Aranjamentul floral pentru masa de prezidiu trebuie sa fie proportional cu dimensiunea mesei, nu foarte inalt astfel incat sa nu deranjeze privirea si trebuie sa fie realizat in ton cu aranjamentele de la mesele invitatiilor, nu neaparat identic, dar sa pastreze elemente similare.


Arcada cu flori

Pentru decorarea intrarilor in salon va recomandam arcada din fier forjat, imbracata in tule sau organza si decorate cu aranjamente florale in ton cu evenimentul, atat pentru cupola arcadei cat si pentru picioare.

O alternative la arcada cu flori o reprezinta decorul de intrare cu stalpi inalti, 1,5 m, decorati cu voal si lumanari, si in varf, un aranjament floral cascada, cu verdeata.


Buchetul de mireasa

Fie ca sunteti mireasa, nasa, domnisoara de onoare, buchetul pe care-l veti avea in ziua evenimentului trebuie sa exprime personalitatea dvs., sa fie pe gustul dvs. si in ton cu tinuta pe care o veti purta.

Buchetul cascada

Este un buchet mai nonconformist, indraznet dar plin de farmec. Din multitudinea de flori din buchetul propriu zis, atarna niste fire rebele, care dau farmec si amploare intregii structuri. Cu siguranta ca veti atrage atentia cu acest buchet.

Buchetul rotund

Este un buchet clasic, elegant, si zicem noi ca se preteaza atat pentru mireasa, cat si pentru nasa si domnisoare de onoare. Poate fi realizat compact, floare langa floare sau lejer, cu frunze ornamentale printer flori.

Buchetul oval sau in forma de lacrima

Buchetul lacrima este o varianta intermediara intre cel rotund si cel cascada. Daca v-ati plictisit sa vedeti la toate miresele acelasi buchet rotund, dar totusi va place modelul, puteti sa fiti unica cu acest buchet.

Buchetul glob

Imaginati-va un bulgare de flori, un glob compact, o sfera de dimensiune medie, atarnat de mana cu un sirag de perle sau o panglica de satin sau organza. Este nonconformist, nu mai aduce deloc cu buchetelul de mireasa pe care il stim cu totii. Dar este foarte practic, lasandu-va mainile libere si inlocuind si gentuta tip saculet.

Pentru domnisoarele de onoare va putem oferi o alta solutie mult mai practica: bratara-buchetel. Pe o panglica de satin sau organza asortata cu tinuta domnisoarei se aplica un buchetel in miniatura din florile alese de dvs.

Iata doar cateva dintre tipurile de buchete care se pot face.
Sigur ca dvs., daca aveti o idee indrazneata, puneti-ne la incercare si o sa vedeti ca putem face absolut orice.

Puteti vedea mai multe modele vizitand magazinul nostru online.

Lumanarile de cununie

Lumanarile de nunta se realizeaza din aceleasi flori cu buchetul miresei, ele realizand o armonie perfecta. Astfel, daca mireasa isi alege un buchet rotund, compact, aranjamentul de pe lumanari poate fi realizat in forma de sfera cu flori. La buchetul cascada sau in forma de lacrima se poate asorta o lumanare cu un buchet mare oval, pe o parte sau, de ce nu, o lumanare simpla doar cu o spirala de iedera si cateva flori.


Lumanarea de botez

Lumanarea de botez cu flori naturale poate fi realizata cu un aranjament pe o parte sau sfera de flori, in plus, putem sa adaugam o jucarie de plus, tule, fundite sau alte elemente decorative in ton cu botezul.

O alternative a lumanarii cu flori naturale este lumanarea cu tule, trandafirasi din satin sau organza si jucarie din plus. Costurile unei astfel de lumanari sunt mai scazute decat cele ale unei lumanari cu flori naturale.


Cocarde

Cocardele sunt florile naturale care se pun invitatilor in piept. Cocardele pentru mire si nas trebuie sa fie mai mari, pastrand tematica si culoarea buchetului partenerei.

Pentru restul invitatilor puteti sa optati pentru bobocei de trandafiri naturali sau pentru cocarde artificiale din satin sau organza.