SuperEvent.ro

Let proffesionals run you event!

Decor sala

Firma noastra va ofera o gama variata de decoruri sala


Huse de scaune

Husa de scaun este un element decorative nelipsit intr-o sala unde are loc un eveniment. Firma noastra va ofera o gama variata de huse de scaun, din materiale diferite, croieli diferite si culori diferite:


Fata de masa

Pentru decorul meselor invitatilor va propunem o varianta simpla si eleganta: fata de masa pana in pamant, dintr-un material asortat husei de scaun, aceeasi culoare, accesorizata cu o esarfa pe centrul mesei. Fata de masa poate fi in ton cu husa de scaun, aceeasi culoare sau, pentru un plus de eleganta, putem sa asortam fata de masa esarfei de la scaun.

O alta modalitate de decorare a meselor este fata de masa si fusta de masa, volanul. Deasemeni, va oferim o gama variata de culori, asortate esarfelor.

Daca doriti o oferta personalizata va rugam sa ne trimiteti o cerere de oferta cu toate datele evenimentului si vom realiza un pachet avantajos, la care veti beneficia de bonusuri si discounturi in functie de cantitate si valoare.

Contactati-ne

Decor masa prezidiu

Decorul pentru masa de prezidiu trebuie sa fie un decor special, plin de eleganta si grandoare. Masa de prezidiu este tinta tuturor privirilor in ziua evenimentului, asa ca ne-am gandit la cateva modele de decor potrivite:


Servete de masa

In ton cu fata de masa, se aleg servetele de masa, un accesoriu elegant si util in acelasi timp. Servetul de masa poate fi pliat intr-o forma deosebita sau legat cu fundita asortata sau prins cu un inel de servet.

Pentru mai multe detalii legate de decorurile de sala pe care vi le putem oferi va invitam sa vizitati galeria foto. De asemeni Agentia Super Event realizeaza si decoruri sala la comanda in functie de preferinta clientilor

Alte decoruri

Firma noastra va mai poate oferi si alte decoruri de sala: